maanantai 6. heinäkuuta 2015

Valokuvaus Tuulia N Instagramissä

Hupsista...

Kuukausi sitten sanoin että instagram-tiliä minulta ei ihan pikapuoliin tule löytymään, koska en omista älypuhelinta. En sitä tosin omista vieläkään, mutta googlettelemalla löysin sovelluksen millä instagrammia voi käyttää myös tietokoneelta. Pikkusiskon avustuksella syntyikin siis tunnukset ja kuvia voi seurata nyt myös instagrammin kautta.

Tililtä tulee löytymään hevoskuvien lisäksi myös muita eläin- ja luontokuvia, mitä täällä blogin ja facebookin puolella harvemmin näkee.

@valokuvaustuulian

6 kommenttia:

 1. Hei onpa hienoa! Minunkin Instagram-tilinhankkimissuunnitelmani saivat uutta potkua, kiitos 4H:n, mutta jarru jäi hetkeksi pohjaan, kun tajusin Instagramin vaativan älypuhelimen käyttämistä ja ilmeisesti parempaakin kamerakännykkää. Et millään viitsisi jakaa toiselle ei-niin-valtavan-älykkään puhelimen omistajalle tietoa, miten Instagramin saa toimimaan tietokoneella? Tuo tieto olisi suoranainen pelastus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikagooglettelun perusteella löytyi yksi ohjelma Instagramin käyttämiseen tietokoneella. Onko Gramblr se, joka sinulla on käytössä? :)

   Poista
  2. Juuri tuota grambrl käytän :) Se tosin ei ole nyt halunnut pelittää joten olen äidin tabletilla harjoitellut tämän käyttöä. Tunnuksien tekemiseen tarvitsee tabletin/älypuhelimen.

   Mikäli tuo gramblr jatkaa toimimattomuuttaa (toimi siis hyvin aluksi), ajattelin kokeilla jotain mobiili emulaattoria. Näistä minulla ei tosin ole mitään kokemusta, mutta ainakin http://www.bluestacks.com/ tuosta löytyi jopa suomenkielisiä kokemuksia ja sillä pitäisi saada kaikki puhelimille suunnitellut sovellukset toimimaan myös tietokoneissa.

   Poista
  3. Ei ole tuo ohjelma enää alkanut toimimaan, se oli yhden kuvan ihme :D Mutta onneksi taloudesta löytyy yksi tabletti, pitänee sillä jatkaa ja miettiä oman ostamista.

   Poista
  4. Kiitos, että kerroit Grambrl:n toimintaongelmista! Löysin googlettamalla tällaisen esittelyn http://www.techgyd.com/create-instagram-account-on-pc/12895/?v=1, jonka perusteella kokeilin sitten BlueStacks-emulaattoria. Käsittääkseni se on ilmainen niin kauan kuin ei asenna maksullisia kännykkäsovelluksia. Lyhyellä kokeilulla uskaltaisin kuitenkin suositella sitä sinullekin: toimii hyvin tietokoneella, suht simppeli käyttää ja ilmeisesti pitäisi pystyä tekemään kaikki se, mitä älypuhelimella Instagramissa + saa käyttöön muitakin älypuhelinsovelluksia :)

   Poista
  5. Sinähän olit tuossa yllä jo BlueStacksin maininnut olevan tuttu ainakin yleisellä tasolla, joten selitin vähän päällekäin. No, tulipahan vahvistettua, että asia tosiaan niin on :D

   Poista