maanantai 13. heinäkuuta 2015

Minttu & Ootus

Olen tässä viimeaikoina kuvaillut lähinnä kaikkea muutakuin hevosia. Pidemmän tauon jälkeen olikin taas mukava päästä kuluttamaan suljinta hevoskuvauksen parissa. Hurauttelin loppuviikosta Itä-Suomea kohti kaverini luokse käymään (ja pientä kesälomaa viettelemään) ja paluumatkalla kävin tekemässä yhden kuvauksen. Kuinkas muutenkaan valokuvaaja viettäisi kesälomaa kuin kuvaten. Linssin eteen päätyivät tälläkertaa Minttu ja keltainen ruuna Ootus.

Päivä aloiteltiin irtojuoksutuskuvilla ja sen jälkeen jatkettiin (kukka)poseerauskuvilla. Ja mitkä kuvausmiljööt tuolta löytyikään. Järvimaisema erittäin kauniilla (vain kuvia ajatellen) lauhapellolla ja vielä parhaassa kukassa olevia lupiineja. Ja uskomatonta mutta totta, kuvauksen aikana ei edes satanut kuin lopuksi ihan pikkuisen tihuttaen. Ennen ja jälkeen vettä kyllä tuli, joten vedenpitävistä kengistä huolimatta kuivin sukin ei päässyt ajomatkaa jatkamaan.19 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia jälleen! :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, kylläpä onkin tosiaan upeaa! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvi-Pohjanmaan pitäisi olla vesistöjen luvattu paikka, mutta ei täällä vain ole tuollaisia järvimaisemia kuin Idässä.. :D

   Poista
 3. Wau, aivan mielettömän upeita kuvia!! :) Näytät tosi kauniilta, ja Ootus on myös upea. Ihanasti sopii toi kukkien väri sun hiusten väriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näissä kuvissahan siis en ole minä vaan Minttu :D Pysyn turvassa mieluiten tuolla kameran toisella puolella

   Poista
  2. :D:DD :D Mä luulin että oon Mintun blogissa :D

   Poista
 4. Hei, onpa ihania kuvia, todella kauniita! Saanko udella ihan vinkiksi itselleni, millä aukolla olet kuvannut noita yhteiskuvia, joissa sekä Ootus että Minttu näkyvät terävinä? Ihan pienillä f-arvoilla ei taida onnistua vaan tarvitaan isompaa lukua kuin 3.5, eikö? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Muistaakseni 4:lla (pitää käydä tarkastamassa myöhemmin). Isompikin olisi saanut olla (5.6, olisi varmaan ollut aika passeli jotta kumpikin olisivat olleet kunnolla teräviä), mutta halusin saada etu- ja taka-alan heinikkoa häivytettyä.

   Poista
 5. Vau mitä kuvia! Ehkä miekin vielä joskus osaan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aivan varmasti osaat! Harjoitus tekee mestarin ja kyllä tässä on vielä itselläkin paljon opeteltavaa ;D

   Poista