torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudistuksia ja vuoden viimeiset kuvaukset


Uusi vuosi tuo yritykseni toimintaa paljonkin uudistuksia. 2015 vuoden alusta alkaen en ole enää 4h-yrittäjä, sillä toiminta kasvoi yllättäen yli 4h-yrityksen rajan. Jatkan kuitenkin 4h-yritysten parissa yritysohjaajana, eli mikäli jotakuta alkaa yrittäminen kiinnostaa, ottakaa yhteyttä. Yrityksen nostaminen seuraavalle portaalle kuitenkin tarkottaa myös, että jouduin ilmottautumaan alv-velvolliseksi, joten hinnasto päivittyy 1.1.2015 alkaen sisältämään alvit.

Muina uudistuksia pitänee mainita tämä blogi, uudet, paremmin mobiililaitteilla toimivat kotisivut sekä jossain vaiheessa kautta palveluihin ilmestyvä kisasuorituksien videointi (sivuhuomautus: +maatalouslomitus, joka ei kyllä liity tähän valokuvaukseen yhtään).


Tänne blogiin tulen kirjoittelemaan lähinnä isommista uutisista ja kisapäivistä sekä julkaisemaan kuvauspäivien parhaita paloja. Facebook tulee tästäkin eteenpäin olemaan se pää-uutiskanava, josta löytyy nopeimmin uusimmat kuvauskeikat ja kisapäivän tulos- ja väliaikalähetyksiä ja galleriasta (tuulian.galleria.net) tulee jatkossakin löytymään kisapäivien kuvat, josta niitä voi itselleen tilata.

Myös täältä kuvien kopioiminen on kiellettyä, vaikka kuvissa ei olekaan kuin pienet vesileimat.

Vuoden viimeiset kuvaukset

Toivoin jo syksyllä että tänä vuonna pääsisi tekemään hankikuvauksia. Toiveisiin vastattiin ja hieman ennen joulua hanki tulikin Etelä-Pohjanmallekin! (Nyt se tosin näyttää sulavan taas kovaa kiirettä pois ja muutama hankikuvaus ainakin olisi vielä tekemättä.)

Vuoden viimeisenä viikonloppuna päätin lopultakin ottaa työn alle kameran purkamisen ja tarkennuksen säädön. Youtubesta löytyneen ohjevideon avulla se ihme kyllä onnistuikin ja sunnuntaina oli sitten pakko jo päästä kokeilemaan myös toimiiko kamera vielä tositilanteissa. Onneksi löytyi pari halukasta uhria tuomaan hevosensa kameran eteen. Ja kyllä se tarkennus vielä toimikin.


Maanantaina pääsin vielä toistamiseen kuvaamaan ihanille talvikeleille, kun tein lyhyen varoitusajan kuvauskeikan Lehtimäelle kuvaamaan Kiian ja Anzeelikan hankirallittelua.
2 kommenttia: