sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Ponikuvausta

Kävin elokuun lopussa kuvaamassa pientä ponilaumaa. Olen tätä ponilaumaa käynyt muutaman muunkin kerran kuvaamassa. Tarkoitus oli kuvailla jo heti kesän alussa kun varsat olivat vielä pieniä, mutta aikataulut eivät sopineet millään yhteen, joten kuvaus hieman venyi. Söpöjä ne varsat olivat vielä nytkin. Onneksi kamera on vienyt nyt sen verran paljon säästöä, ettei varsaan ole varaa. Pienempi connemara-varsa olisi kyllä muuten voinut lähteä mukaan.

(Näissä kuvissa on jo osassa ollut tamron käytössä. Tämä huomautus lähinnä suvililja:lle, tässä siis sitä sateisen/harmaan syyspäivän jälkeä :D)


Oli pakko kokeilla myös vähän erilaista muokkausta. Tämä sopii kyllä syksyn kuviin.(Tähän asti tamron, tästä eteenpäin nikkor) 


En saanut tästä kuvasta yksinkertaisesti mitään järkevää aikaan, joten tämä meni sitten kokonaan mustavalkoiseksi.Värillisenä tässä oli vihreä joko aivan liian kirkasta tai haaleaa, ei osunut sitten ollenkaan kohdalleen.Katsoin tänään että oho, ompa ollut ihme kävijäpiikki täällä blogin puolella eilen. Pienen selvittelyn jälkeen bloggerin omat kävijät tiedot näyttivät: katsojat: Israel 708. Siis anteeksi mitä?! :D Edes sivuni eivät ole englanniksi, joten olisi kyllä ihan mielenkiinnosta hienoa tietää mistä israililaiset tänne blogiin eksyivät. Ehkä pitää ollaa googlen analyticks myös tänne käyttöön.

17 kommenttia:

 1. Siis apua toi ensimmäinen kuva, mikä tunnelma! Ihan älyttömän hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Tuo oli myös sarjassamme ei mitään järkevää normaalivärisenä (virheä oli ihme neoa tai sinertävää), mutta vähän erilainen muokkaus toi siihen kyllä lisäpuhtia.

   Poista
 2. Hienoja kuvia! En löytänyt yhtään halpisobjektiivin rumaa piirtoa, vaikka kuinka kuvia tihrustin. Jos vähiten suosikkini kuvista pitäisi nimetä, se olisi tuo Tamronin pystykuva varsasta, mutta ei sekään missään nimessä huono ole. Halvalla - tai siis edullisesti, hinta-laatu -suhteen huomioiden - voi saada nähtävästi hyvää! :) Tosin olen kyllä sitä mieltä, että sinulla on Tamronin putken kanssa sen verran hyvä runkokin käytössä, että yhdessä niillä (yhdistettynä taitoosi ja kuvauskokemukseesi) saakin kaunista jälkeä, mutta jollain toisella rungolla Tamronin piirto voisi olla jotain muuta. Näistä kuvista kyllä pidin kovasti ja Tamronin jälki vakuutti myös sateisena päivänä - kiitos Tuulia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Tuo pystykuva on itseasiassa rajattu vaakakuvasta, eli se on 1/3 oikean kuvan koosta, ei siis pahannäköinen tuolle cropille, vaikka vähän onkin liian taakse tarkentanut. Vauhdissa kun tuo möhkäle kun ei ole mikään kätevin kääntää pystyyn, joten tein tuosta sitten pystykuvan jälkeenpäin. Tuosta pienestä aukosta on kyllä se hyöty ettei tarkennusvirheet näytä ollenkaan niin pahoilta kuin vaikka 2.8.

   D610 on itseasiassa muistaakseni tarkennuslaitteistoltaan samaa sarjaa kuin d7000/d5300, eli ei mikään ammattilaite. Joten kyllä osa tarkennuksen osumiskunniasta kuuluu myös linssille.


   Tämä on kyllä ollut mukava positiivinen yllättäjä. En kyllä siltikään pysty vielä suosittelemaan niitä tamronin halvimpia 55-200, 70-300mm kenellekään. Ne ovat aivan hirveitä... :D Seuraavaksi pitää kyllä sitten koittaa vielä hirveämmät myrskyt ja talvi.

   Poista
 3. Voi, että nuo connamara varsat on syötävän söpösiä. Parina kesänä meidänkin takana on iso pelto ja sinne on aina tuotu connemara lauma, varsoja, tammoja ja vanhempia junttipää varsoja. Ja joka kerta on ne sydämen sulattanut :3

  Mua ihmetyttää sama blogissani, mulla käy nimittäin portugalilaisia joka päivä tyylii 300 tai jotai ja se on jotenkin hyvin hämmentävää. Ei mitään englanniksi ja nii, mitä ihmettä, oikeasti!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Connemarat on parhaita! Lähes tulkoon kaikilla joita olen nyt tavannut on ollut kyllä luonne puhdasta kultaa. Tekisi melkein mieli käydä Koivusalossa joskus ratsastustunnilla, kun heillä on tuntiponeina vaikka kuinka connemaroja. Cleos ja Cluny's poneja? :D

   Haha :D Onneksi en ole siis yksin tämän ihmeen ulkomaanrysäyksen takia. Liitin tähän nyt (toivottavasti onnistuneesti) google analyticks seurannan, jos sieltä tulisi selvyys miten ne tänne löytää..

   Poista
 4. Simply put, RTP signifies how a lot of your investments in a sport you can to|you possibly can} expect to get back by enjoying in} it. Of course, we might, ideally, wish to win some cash while enjoying the plot and visual effects of the sport. And a game’s RTP of, say, 80% says that gamers win back $80 out of every $100 they wager on it. Casino.com provides a particular deal with to its welcome bonus value {up to|as a lot as} $400 and provides 200 free spins for Age of the Gods slots, Epic Troy one included. Video slots have a least five reels, offering attractive graphics, sounds, and images in the background. We strongly advise all slot gamers 1xbet korean to stay away from misleading information in terms of|in relation to} this course of.

  VastaaPoista