tiistai 12. toukokuuta 2015

Klockas Emir

Kävin eilen kuvaamassa toistamiseen nyffi-poni Omppua. Aikaisemmin otetut liikekuvat eivät onnistuneet aivan täydellisesti Tamronin huonomman tarkennuksen takia, joten nyt paikkailtiin kuvausta uusilla liikekuvilla. Ja otettiin sitten samalla rakenne- ja pääkuviakin muutama, kun taustat olivat kuukauden takaiseen verrattuna jo aivan ihanat.

Ihanaa kun nyt alkaa olla jo täällä Pohjanmaallakin hieman keväistä, eikä kaikkialla näy vain ruskeaa ja harmaata. Vielä pari kolme viikkoa niin rupeaa varmaan omenapuutkin (ja luonto) kukkimaan.


Tämä oli yksi päivän lempikuvista, vaikka narunpoisto ei mitenkään aivan liian hyvin onnistunut. Mutta poni näyttää tässäniin söpöltä. Ja oli aivan pakko sävyttää pinkkiinpäin, koska söpölle ponille sopii pinkki :D

En ole todellakaan hyvä narujen poistossa. Näillä kuvilla sitä oli kuitenkin hyvä taas harjoitella kun narut menivät suurimmaksi osaksi vain taustalla. Mutta paljon narun poisto tuo kuvaan lisää näköä.


6 kommenttia:

 1. Komea poni! Tuossa yhdessä kuvassa näyttää vähän hassulle kun riimusta näkee että naru on ollut kiinni - muissa kuvissa ei kyllä huomaa. Yllätyinkin kun vikassa kuvassa näkyi että siinä on alunperin ollut naru! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon vielä ihan hirveän onneton noita naruja poistamaan, mutta pakko harjoitella :D Jos vaikka joskus oppisi ottamaan isompiakin tavaroita pois taustalta. Teen tosin nuo muokkauskuvat aina kopioille niin ei haittaa vaikkei ihan onnistu.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On kyllä, ja niin hirveän kilttikin vielä ettei oriksi uskoisi :D

   Poista
 3. Tää on niin upea poni ❤ Ensimmäistä kertaa tämän nähdessäni pienen tytön kanssa kisoissa en oriksi uskonut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti periyttää jälkeläisilleen samaa! Tulee täydellisiä lastenponeja :D

   Poista